tisdag 16 februari 2010

Hur kan man vara rädd för vildsvin?


Dessa små söta krabater som smakar så gott! Själv på väg hem efter väl utfört dagsverke i skogen. Lite fusk att använda gevär då medelst armborst och spjut så betvingade man dessa bestar förr i tiden, fast det var nog den lilla istiden som gjorde att de försvann förra gången. Att man är rädd för Björn kan jag förstå och jag tar nog gärna min Marlin 444 med mig i björnskogen Att människor är rädda är nog ett symptom på att vi mer och mer fjärmar oss från naturen samtidigt som vi mer och mer engagerar oss i miljön. Förklara den motsatsen den som kan. här är min lilla analys.

2 kommentarer:

  1. Ser ut som ett par 20-25kg rödgrisar. Var det Din gråhund som motade fram dom? Eller körde ni tryckjakt? Ska jag komma ner med min TJT Ole von Goldsee så skall ni få se på attan!

    Bo

    SvaraRadera
  2. Den skulle drunkna i snön. Den går bitvis upp till höften på mig. Men till nästa säsong är du givetvis välkommen då dessa rackare i vår del av Sverige har övertaget. Vi jagar inte så mycket med jaktterriers här av tradition och biotopen.

    Dessa rödgrisar gick jag på när dom låg i dagslegan utan hund. Bra lokalkännedom och en språngmarsch senare låg dom där.

    SvaraRadera