måndag 13 april 2009

The Love guru goes mobile


Så då fortsätter storyn om allas vår expert inom management, Angeles Bermudez-Svankvist, som nu får kritik från facket för sin rekrytering av sina kompisar till toppjobb inom AMS. Jag måste medge att hon är skicklig i förhandlingar. Hon fick 891000 för att inte ha gjort en enda arbetsdag i Södertälje efter att ha kommit i konflikt med sina blivande underställda och dessa pengar köpte hon en Porsche för. Känns filantropiskt att tänka på sin man i en sådan stund och inte sig själv Angeles. Typiskt Love management skulle jag säga!

Nu är de anställda rädda för henne vilket de i så fall delar med alla som är inskrivna på arbetsförnedringen.

”Min handledare var ovanligt ärlig, han sa rakt ut att ’det här är inte till för att hjälpa er, utan för att skrämma er’.”

Känns bra, arbetsökande och anställda på AMS, alla är rädda!

Jinge har skrivit bra om detta här.

2 kommentarer:

  1. Ja jag har läst boken och hon framstår ju som otroligt självgod med andra ord ganska egotrippad person. Och har man läst hur hon har anställt sina polare från landstinget så är väl nästa höga tjänst hon tillsätter ingen mindre än hennes man som idag inne har vd posten på hennes företag, hon verkar inte dra sig för någonting.

    SvaraRadera
  2. Det är väl därför hon tagit jobbet som GD på AMS. Vilken normal person tar ett sånt jobb, organiserad pennalism som är ineffektiv och kostar skattebetalarna miljarder till ingen nytta.

    SvaraRadera