torsdag 30 april 2009

Ner med homo politicus!Att vi har en kris i vårt demokratiska system är nog uppenbart för oss alla. Vi kan ju bara se på den freakshow som EU valet är då hugade blivande miljonärer säljer sig som den värsta gycklaren på kiviks marknad. Ett gemensamt drag för alla homo politicus är avsaknad av självkritik eller hur ska man annars förklara att ständigt samma personer dyker upp trots att dom varit med i olika skandaler och borde vara förbrukade som Aradalen Shekarabi(S), ni vet han som lurat till sig miljoner i bidrag men som det frälse de är aldrig har fällts vilket öde han delar med många inom (S). Eller har bytt parti så ofta att man tappat räkningen som Per Gahrton(MP) mannen som ger etanolen ett ansikte som den äkta miljöpartist han är. En annan märklig person är Carl Bildts fru, Anna-Maria Corazza Bildt som plötsligt är entreprenör. Jomenvisst tjena banarne i så fall omsätter bolaget noll kronor i Sverige för inga uppgifter går att hitta om henne i officiella register. Låter mera som om dessa 2 planerat en tillvaro i Bryssel snart.

Imorgon är det 1 Maj. Arbetarnas dag och deras främsta representanter ska hålla tal. Wanja Lundby Wedin, ni vet alla andra som sitter i styrelser har strikt ansvar gäller det inte henne, hon som är grundlurad. Nu senast visade hon sina klor när hon satte den blivande ordförande i AMF pension ut i kylan när han exekverade sin grundlagsrätt att yttra sig.

Är dessa personer verkligen representativa för oss? Nej och vi måste utveckla demokratin vidare så att vi inte styrs av personer som ovan som klättrar i alla organisationer oberoende av ideologier och hur fina ansatser man än har från början. Då känns faktiskt programmeraren Christian Engström(PP) ärlig i jämförelse. Lycka till i Bryssel!

Här är en lokal själsfrände Dennis Bäckman som vill sparka Mona. Bra initiativ och hoppas att du lyckas men de är fler än hon ska gå om det ska bli någon ändring. Ner med homo politicus!

Media: DN, DN1, SVD, EX, EX1, AB, EX2, EX3, EX4, SVD1, SVD2,

1 kommentar:

  1. Själv tänker jag fildela Internationalen med alla Piratpartister, under parollen "snåljåpar i alla länder: fildela er!"

    friskytten.blogg.se

    SvaraRadera