onsdag 15 april 2009

Rasputin Borg


Så då har Rasputin Borg, ni vet han som gått 2 steg bakom teflonmannen och i sin ungdom var anarkist, kommit ut ur det blå skåpet med en vårdbudget ihop med The Love Gurus chef, Littorin. Föga överraskande fortsätter dessa okreativa att triangulera sig fram i blindo och satsar på passivitet hos arbetsförnedringen istället för en offensiv satsning på något som kan bli nästa generations exportföretag i Sverige. Allt snack om att Sverige är en spjutspetsnation inom miljö och energi området är just bara nys om inte staten ser till att satsa vilket vi inte gör. Hur många Svenska vindkraftstillverkare finns det, kombinerade kraftvärmetillverkare i små och mellansegementet, antalet människor sysselsatta med export av biogaskunnande kan räknas på 2 händers fingrar, förgasningsteknik, Fischer-Tropz, solceller, osv osv osv.

På arbetsmarknaden: Var är åtgärderna mot regelkrånglet, LAS och den bevisligen framgångsrika danska modellen? Nej istället ett löjligt etnocentrerat skrivning om den Svenska modellen vilket vi vet inte fungerar, sedan 15 år tillbaka leder vi ligan i Europa för ungdomsarbetslöshet.

Nej sitta i ett datortek, lärlingsplatser-läs sittplatser, dvs helt i blindo och oppositionen enda klagan är att det är för lite. Allt detta är ett sympton på att topppolitikerna är rekryterade ur en grupp utan egna visioner och ideer utan vars enda önskan är makt.


Media: AB, AB1, DN, DN1, SVD, SVD1, EX, EX1, Barometern, Smålandsposten, SVD2, SVd3,

Bloggar: Bloggelito, Kim Muller, Promemorian, schmolitik, Jinge, Segerfeldt, Åsikter om allt, Attila the hunn,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar