torsdag 29 december 2011

Mobbningen mot Juholt

Har gått för långt. Nu har att göra en Juholtare kommit in i Svenska språkrådets ordslista för 2011. Var finns respekten för den demokratiska ordningen där de vi väljer är per definition smartare och klokare än oss andra? De fattar tusentals beslut varje år som vi slipper och som tack för det tar ut en ytterst liten ersättning. Nej nu måste vi vara solidariska med Håkan Juholts Social demokratiska rörelse, bäst manifesterad av Bengt  Silfverstrand som oförväget bloggar vidare i en allt starkare motvind. Vidare måste vi se till att alla avfällingar som Morian, Laakso, Westerholm. Strobl, Högberg och de andra omedelbart rättar in sig i ledet eller väljer ett annat parti eller ännu hellre soffan för sitt politiska engagemang då vårt system, den representativa demokratin bygger på en Preussisk arbetsordning med noll tolerans för frifräsare.

Juholt är bara en typisk representant av människotypen Homo Sapiens Oskarshamniensis vars utseende är en blandning av sjörövare och smålänning och vars huvudegenskaper är snålhet, avundsjuka och lätt paranoia. Det har ju gett denna människotyp hä'r i bilden representerad av Peter Wretlund, kommunalråd och bästa vän med Juholt oanade framgångar i kampen mot företagsamhet där hela staden vann Sverigemästerskapet dvs hamnade sista i rankingen 2006 plus bäst av alla kommuner i Sverige på att ha underskott och spekulera bort skattepengar. Men en "fet Volvo" har han i alla fall kommunalrådet vilket också var hans vision inför jobbet.

7 kommentarer:

 1. Varför inte göra en skattefinansierad pjäs om Juholt?

  SvaraRadera
 2. Bra ide och utgå från Påskallaviks egen Picasso, Juholts Morfar som där har en egen utställning i trädgården. ( finansierat med EU medel.... )

  http://utforskasmaland.bloggsida.se/etikett/paskallavik

  SvaraRadera
 3. Underarten Oskarshamniensis verkar utmärkas av ett mycket brett mun/käkparti och ett uppåt kraftigt avsmalnande kranium. Det är märkligt att när sossarna på trettiotalet energiskt drev den rasbiologiska forskningen i landet missade denna intressanta variant av Homo Sapiens. Möjligen kan de ha berott på att man mest koncentrerade sig på att mäta skallen ovanför de buskiga ögonbrynen och därför helt missade denna vetenskapligt högintressanta variant?

  SvaraRadera
 4. Ni verkar inte var av det mest intelligenta slaget själva.

  SvaraRadera
 5. @Anonym 0800: Touche! Ska genast se till att någonbra representant donerar sin skalle till Uppsala universitet som var rasbiologins mekka.

  @Anomym 11:22: Tjja vad ska man säga, är man en direkt släkting till Karlsson på taket så biter ingen kritik. Lagom tjock man i sina bästa år.

  SvaraRadera
 6. Mmm det kanske är besvärligare att mäta när skallen är av papp? :-)

  SvaraRadera
 7. Tsss, denna blogg mobbar inte folk och även juholt är en människa, dock hårdhudad men knappast med pappskalle, snarare strålskadad ;)

  SvaraRadera