lördag 3 december 2011

Skavlan är otroligt skicklig!

Igår hade Skavlan besök av ett märkligt gäng. Först Linn Ullman som inte vet om hon ska gråta eller skratta i TV'n och sedan klampar Juholt in och försöker vara folklig, toppat med mytomanen Victor Muller som inte såg några problem att ha med Vladimir Antonov i SAAB men som nu har helt rensat ut honom, kan inte betala lönerna då han inte har dessa pengar själv, samtidigt som han har berikat sig väl under krisen och hade 20 års framgångsrikt företagande bakom sig. Den enda normala i sammanhanget var ju Charlotte Perelli vilket säger en hel del.

Man kan faktiskt säga att det börjar bli förnedring av Juholt då ingen längre tar honom på allvar. han saknar tydligen all form av självdistans och som jag har predikterat tidigare, det kommer att bli mycket värre.....

Problemen är så många för dom att det verkligen inte ser ljust ut. Först en elit som inte vill flytta på sig, en intern demokrati som har många brister och sedan avsaknad av egen politik. Toppat på det en partiledare som med en ohöljd arrogans parat med intellektuell dvärgväxt och så många fiender internt att vi på utsidan kan nonchaleras i sammanhanget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar