tisdag 20 december 2011

Ullenhag saknar fingertoppar


Maken till att gå i otakt med tiden och vara herr snorkfröken får man nog leta efter. Jag förstår inte vad det är som gör att just folkpartiet drar till sig dessa världsförbättrare som ska mästra oss andra i sann paternalisk anda, men dom lyckas varje gång och varje gång sjunker dom lite till i väljarstöd. Är det deras kristna förlutna som gör att dagens folkpartister är barnbarn till frikyrkopastorer som med tukt och herrans förmaning ska få sin församling att lyda.

Det hela är mycket enkelt regeringen ska inte lägga upp information om myter om invandring eller vad det än må vara på sin egen hemsida och som grädde på moset, göra ett dåligt jobb. Inte en länk till faktaunderlag och dessutom punkt nummer 6, judar dominerar media. Hur tänkte dom här? Denna punkt är redan legendariskt i sin dumhet. Alla vet ju att Bonnier dominerar i Svensk media och att släkten har judiska rötter men vad spelar det för roll? Att blanda stort och smått i denna lista om myter visar att herr Ullenhag måste varit hög när han gjorde den.

Denna satsning är kontraproduktiv. Det enda som regeringen kan göra är att se till att alla fakta är på bordet och debattera irl de bevisliga problem som finns med utanförskap, ghettorisering, hög kriminalitet osv.

De som känner mig privat kan ju knappast anklaga mig för att vara rasist eller ens framlingsfientlig men jag ska illustrera problemet med flyktingarna med 2 fall som jag kan väldigt väl:

Serbiska Romer:
Efter att Serbien inte behövde visum för att åka till EU så har en stor mängde serbiska romer kommit till Sverige och jag har själv delat flygplan med dom från Belgrad, den så kallade gipsy express på lördagarna. Dessa får avslag till 100% då de inte har några flyktingskäl. Ändå så kommer de och just till Sverige. Varför? Enda förklaringen måste vara att vi har de mest tillåtande reglerna i EU och att de för stanna i månader här i väntan på utvisning. Det är förstås sorgligt för de enskilda individerna att de är så fattiga att de hellre åker på betald semester till en håla i Sverige än att leva på sitt liv i Serbien. Vid en av dessa flyktinganläggningar så kom det upp en lapp i princip samma vecka som anläggningen startade lappen satt på ortens bägge livsmedelsaffärer. Gissa vad som stod på lappen: Om ni stjäl så polisanmäls detta direkt. Lappen var skriven av migrationsverket.

Svenska för invandrare:
Är ett ställe där man förvarar folk, ibland i flera år utan att någon speciell kunskap i Svenska erhålls. Under tiden får personen i fråga ersättning och står inte heller till arbetsmarknadens förfogande. De jag känner som genomgått denna utbildning och varit utbildade från början dvs med normalt eller högt studietempo har haft ett helvete och fått betala sina examensprov själva då de haft fräckheten att inte gå och dra sina fötter på SFI i åratal.

Så den svenska invandrings och integrationspolitiken har varit ett flaggskepp i den svenska sociala ingenjörskonstens unika förmåga att inte ställa krav och låt gå princip. Detta gynnar ingen förutom det invandringsindustriella komplexet. Att sedan media hakar på och själva bedriver kampanjer ökar bara polariseringen Medias uppgift är att granska makten och ta upp problem, inte sopa de under mattan. Så Ullenhags initiativ kommer bara ytterligare spä på polariseringen i debatten, den lilla som finns.

6 kommentarer:

 1. Det integrationsministern och förvanskningsmedia helst vill är att stänga ner din blogg. Ni bloggare är små nålstick i deras förljugna propagandaballong.

  SvaraRadera
 2. Tydligen vill inte Ullenhag och regeringen höra vad vi medborgare anser för det finns ingen möjlighet att kommentera på deras hemsida.

  SvaraRadera
 3. Mycket stort misstag att polarisera debatten ytterligare. Denne Erik måste ju ha gått som lärjunge till Bengt "vet bäst" Westerberg, redan så snorkig och så ung, hur ska detta sluta?

  Makten har aldrig gillat att bli ifrågasatt genom historien, så även nu.

  SvaraRadera
 4. Fördomar måste alltid bemötas… Del II http://www.hesperus.nu/?p=1142

  SvaraRadera
 5. Saknar fingertoppar? Ullenhag har ju aldrig haft några fingrar ens, "klåfingrig" som han är.

  SvaraRadera
 6. En sann besserwisser! Det heter inte besserwisser utan messerschmidt din idiot som Erik skulle ha sagt tuggandes på sina fingrar ;)

  SvaraRadera