måndag 30 mars 2009

Celebrity Death match


Så då kan brottningen börja. I blå ringhörna med Östermalms dialekt ser vi den spenslige ex VD'n Christer aka pitbull AMF och i den röda ringhörnan ser vi den till synes harmlösa Furstinnan av LO borgen Lady Wanja McBeth aka stridshönan. Uppdatering: Som i alla wrestling matcher så har även denna nu utsett en bad guy och det är Erland Olausson aka stridstuppen som gick i pension i Januari i år. Vi kastar in honom till lejonen. Han har ju ändå en gratifikation från sina medlemmar på 12 miljoner plus kan gå 5 år tidigare än oss andra.
Pitbullen får ingen förstärkning och det behövs inte heller, elakare hund får man leta efter på hela Östermalm.

Stridshönan har som taktik att köra ut sitt virriga kort, dvs hon har blivit lurad av pitbullens papper. Pitbullen har svarat med att han har minsann inte skrivit ett enda papper, det har andra gjort. Han lapar bara sol på Grand hotels restaurang. Vi andra tror inte på någon av dom.

Oddsen ser dåliga för bägge då ingen av dom är känd för att vända andra kinden till och se det goda hos sina medmänniskor. Vi gissar på att bägge kommer att få bäras ut på bår till allmän spott och spe. Och sämst går det för stridstuppen men han var ju redan ute ur matchen. Vem lurar vem?

Så poppa popcornen och ställ ölen på kylning för nu vankas underhållning.

Let the game begin!

Media 20090331 och det är inte ens första April! SVD1, SVD2, AB1, AB2

2 kommentarer:

  1. "ständigt denna vessla"! ett nytänk inom deckargenren, ett alternativ till butlern som den evigt skyldige.

    tror att lo kommer skriva avtal med förre vdn som går ut på att han bär hundhuvudet mot en furstlig betalning. ett avtal som blir strikt konfidentiellt, och som media aldrig kommer få kännedom om. denna skandal började med att någon "kunnig" ekonomijournalist läste amfs årsredovisning!! detta visar att det trots allt finns någon journalist som kan läsa. sverige är fantastiskt!

    SvaraRadera
  2. Jag tror och hoppas att de inte kan slingra sig ur detta och att det blir en riktig dackefejd inom LO för att detta måste bort oberoende vilken politisk färg man har.

    SvaraRadera