söndag 29 mars 2009

Människoraser?


Nu så har SR kaliber walraffat hos Sverigedemokraterna och hittat nedsättande omdömen om invandrare. Om man ser på bilden så är det väl självklart att den Nordiska rasen är helt överlägsen alla andra? Detta fria och starka folk vars kärlek till sina kusiner gett forskarna i Umeå så fint underlag för sin cancerforskning. Bilden är inscannad från Svensk Uppslagsbok tryckt år 1934 och med Tage Erlander som medförfattare. Att vi har ett parti som SD med dess rasister är inte konstigt när vi aldrig klarar av att göra upp med vårt mörka förlutna.Bloggar: Promemorian, Steve Lando, Organisk intellektuell
SD Bloggar: Mittenradikalen, Thoralf Alfsson
Media: DN, SVD

7 kommentarer:

 1. Jag fölrnekar BESTÄMT att Islam är fientligt.
  http://www.terrorismawareness.org/img/thumb-mein_kampf.gif

  SvaraRadera
 2. Helt rätt som du säger. Och jag fick precis ett litet bevis på den inskränkta andan hos de förnekande parterna, d.v.s. Dagens Nyheter raderade min twingling i censoratorisk förmörkande anda. Är DN numer Sverigedemokratiskt?:)

  SvaraRadera
 3. Steve: Visste inte ens att man kunde ta bort twinglar, men men man lär sig.


  Eva-Lena: Har svårt att fatta din länk, vad vill du ha sagt, att Iran är en islamskt variant på nazism?

  SvaraRadera
 4. Det säger väl ALLT, att ledaren för SD inte kunde SÄGA att uttalandena om muslimer kontra grisar och afrikaner kontra nånting-vad-det-nu-var, var rasistiska, för han visste inte om dom var det!!!??? Okeeeej??

  Jag har alltid hävdat att intelligens och rasism inte kan nämnas tillsammans, för INGEN människa med normal intelligens kan vara rasist!! Det ena tar liksom ut det andra!! Och det står jag för!!

  SvaraRadera
 5. Det finns mycket psykologi i detta och kognitiv förmåga eller förmågan att ta till sig andra kulturer och nyfikenhet är ju en stor faktor. Alla har ju tyvärr inte fått förmånen att jobba internationellt och/eller i projekt/företag med stor internationell spridning på dom anställda.

  Att Sverige varit så rasistiskt historiskt beror ju på vår isolering upp här på Skandinaviska halvön. Dom man inte känner är man rädd för och räddast av dom alla är rasisterna.

  SvaraRadera
 6. "...beror ju på vår isolering upp här på Skandinaviska halvön"

  lol, vem är det som har fördomar egentligen?

  man ser grandet i sin nästas öga men inte bjälken i sitt egna öga.

  SvaraRadera