fredag 13 mars 2009

Oraklen på SEB!


Annika Falkengren som snart som kommer att flyga iväg från banken SEB har gjort en avbön om sin löneförhöjning. Att man inte kan tänka längre än sin näsa att om banken ber om 15 miljarder från sina ägare så höjer man inte sin lön med 2 miljoner samtidigt eller hyr ett helt hotell i Schweiz med sina guldkunder. Uppenbarligen är jag inte en guldkund eller guldägare för jag har inte sett några andra papper än din önskan att pytsa in mer pengar. Man kan undra vilka ägg som sitter i ledningen som inte kan ge bra råd till Annika, men så kom jag ju på att där sitter allas vår Klas Eklund dvs det sitter 2 orakel på SEB nu! Ett tips: Börja plugga marknadskommunikation Annika och Klas eller anlita Paul Ronge.

Uppdatering. Annika var med i TV4 imorse Lördag 14 Mars och hon såg tagen ut, så jag misstänker att hon har fått på moppo internt.

2 kommentarer:

  1. Det här med bonusar, stötande ersättningar till de som redan har långt över det de kan göra av med, i dessa tider kommer att resultera i upplopp, protester, anarki i slutändan. Vi som är födda på 30-talet kommer ihåg hur vi stod med mössan i hand och bugade för överheten. Samtidigt som vår familj inte hade mat för dagen. Det är dit vi är på väg nu, och det har gått fasansfullt fort.

    SvaraRadera
  2. Inte helt osannolikt framtidscenario Anonym. Gratulerar till att du har tagit till dig internet om du är född p 30 talet. Det finns sådana som är födda på 40 talet som inte gjort det, trots behovet. Tänk på Jan och ett stort G ;)

    SvaraRadera