tisdag 24 mars 2009

Var är ledarskapet?I Sverige skryter vi med att våra högsta chefer är så bra, de konkurrerar med de bästa internationellt och måste därmed ha internationellt konkurrenskraftiga löner. Jomenvissttjena som banarne säger. När skiten fastnar i fläkten så springer dom alla och gömmer sig.

Nu senast i AMF så skyller Wanja Wela mig hit och dit på att hon blivit grundlurad och Göran lurhammar i sin tur på att hon visste allt, Urban Läckström vill stämma förra VD'n precis som om det ska flytta fokus. I själva verket är alla dessa människor tjänstemän som kommit så långt i sina karriärer för att dom INTE är entreprenörer utan politiska djur som trivs med att stånga sig fram i stora organisationer, där fulspel alltid lönar sig.

Så 2009 blir året då många i eliten får en tidig pension är mitt tips.

I själva verket är ledarskap inte så svårt. Vi gör det alla som föräldrar och vad är regel nummer 1? Jo lär som du lever. Barn gör inte som du säger utan som du gör. Samma med oss vuxna. Nu vill vi ha flera Patton och Rommel som gick med trupperna i täten. Sådana kan vi slåss och dö för.

Så Wanja, Göran och Urban och vad ni alla heter, lär av Bill Gates nu och skänk bort er förmögenhet så kommer respekten från oss allmogen att komma, inte förr.

Media: DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, SvD1, SvD2, SvD3, AB1, AB2, AB3

2 kommentarer:

 1. PRECIS som du skriver dessa är snikna tjuvar och lögnare.Inget annat,när Svensson får pensionsbekedet så får dom vad dessa får i ränta på sitt stulna kapital pr DAG!
  Dom har aldrig haft ett riktigt jobb någon av dessa skithögarna!

  Sen gaddar dom ihop sig och gömmer sig i Stockholm skärgårds-ö- eller Norland.
  Enkel sagt dom är 2000talets legaliserade PARASITER!

  SvaraRadera
 2. Se det från den positiva sidan, de bidrar med en massa pengar till statskassan i form av skatt ;)

  SvaraRadera